THE FRENCH DIP - 12
brioche | entrecôte | kalfsjus | augurk
KALFSRAGOUT (& KALFSZWEZERIK + 6.5) - 10
zuurdesem toast | kruidensalade
BRIOCHE TOAST KAAS & UI - 14
zwarte vijg | appel | ricotta
RADICHIO - 14
kalfskop | ansjovis | kappers | hersensaus
TOMAAT - 15
ajo blanco | abrikoos | amandelolie
ANDIJVIE VAN DE PLANCHA - 12
geroosterde look | pecan noten | pecorino
brioche | entrecôte | kalfsjus | augurk
KALFSRAGOUT (& KALFSZWEZERIK + 6.5) - 10
zuurdesem toast | kruidensalade
BRIOCHE TOAST KAAS & UI - 14
zwarte vijg | appel | ricotta
RADICHIO - 14
kalfskop | ansjovis | kappers | hersensaus
TOMAAT - 15
ajo blanco | abrikoos | amandelolie
ANDIJVIE VAN DE PLANCHA - 12
geroosterde look | pecan noten | pecorino