Menu

Eten

THE FRENCH DIP - 12
brioche | entrecôte | kalfsjus | augurk

KALFSRAGOUT (& KALFSZWEZERIK + 6.5) - 10
zuurdesem toast | kruidensalade

BRIOCHE TOAST KAAS & UI - 14
zwarte vijg | appel | ricotta

RADICHIO - 14
kalfskop | ansjovis | kappers | hersensaus

TOMAAT - 15
ajo blanco | abrikoos | amandelolie

ANDIJVIE VAN DE PLANCHA - 12
geroosterde look | pecan noten | pecorino
CAESAR SALADE - 16
ingelegde sardines | kapperblad | spiering
  
BACON DASHI - 16
krielaardappel | kokkels | bleekselderij

FALAFEL - 12
tzatziki | kruidensalade
  
GARNAALKROKETTEN - 16
peterselie & citroen
SUIKERMAIS & BLOEMKOOL -  17
saffraan | romanesco | komkommer
   
KOOLRABI - 17
mosterdkool | chimichurri | Opperdoezer Ronde
  
HEILBOT - 25
cantharellen | truffel | geroosterde prei
  
ZWARTE BEULING van slagerij Beyens (BE) - 17
stoemp | jus | appelmoes
  
COTE DE BOEUF van West-Vlaams rund - 32
toast kannibaal | salade van mergvinaigrette | mierikswortelboter

zoet

VERS GEDRAAID VANILLE-IJS - 14
ricotta cake | sabayon

TARTELETTE - 9
citroen of chocolade & blauwe bes

COLONEL - 9
gin & triple sec | sinaasappelsorbet

Borrel

borrel

HALVE BAGUETTE - 5.25
(… en levercrème of boerenboter, tapenade, reuzel)

DUROC HAM - 7 / 50 gr

MORCILLA - 6 / 50 gr

SBRICIOLONA - 7 / 50 gr

MORTADELLA DI PRATO - 7 / 50 gr


DRIE SOORTEN WISSELENDE KAAS per 50 gr. - dagprijs


IRISH MÓR nr4 - 4.5 / p.st.

ZEEUWSE CREUSE nr 3 - 3 / p.st.
SASHIMI soya-vinaigrette | wasabi - dagprijs

BITTERBALLEN procureur - 8 / 4 st

BONITO DEL NORT Ortiz bio en toast tomaat - 12 / blik

SARDINILLAS Casa Santona en toast tomaat - 12 / blik

OLIJVEN anchoa - 3 / blik

OLIJVEN Arbequina, Priorat - 4.5 / 100 gr.

ARTISJOK VIOLETTA - 6 / p.st.

GEZOUTEN AMANDELEN - 6.5 / 100 gr.

Ons doel is simpel: borden en glazen vol lekkers.

Reserveer

Maak gemakkelijk een reservering wanneer via onze website. We zijn elke maandag tot en met zaterdag geopend voor lunch, borrel of een heerlijk diner.